Вила 2

Луксузните вили располагаат со дневна, кујна, тераси, комфорни бањи-купатила опремени со италијански плочки со дизајн на мермер со голем формат од врвните светски производители Грохе, Лауфен, Рока.
– Алуминиумска фасадна столарија со современи бои антрацид и сахара
– Алуминиумски ролетни со одлична изолација, полиуретинска пена
– Фасадата е термоизолирана во комбинација на декоративен фасаден малте, плочи со дизајн на мермер и камен
– Топла вода е обезбедена од соларните панели
– Електрогалантеријата е од светскиот производител Легранд
– Оградите на терасите се стаклени за посебно уживање во преубавиот поглед кон море.